Politika

Szél Bernadett is a Momentum színeiben indul az előválasztáson

nyugatifeny.hu

A képviselő közösségi programalkotást is tervez.






Fekete-Győr András online sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Hadházy Ákos után Szél Bernadett a is a Momentum színeiben indul el a 2021-es előválasztásokon Budaörsön és Budakeszin.

 

A párt elnöke elmondta, hogy a képviselővel egészen 2018-ig,

a rabszolga-törvény elleni tüntetésig nyúlik vissza a kapcsolatuk,

azóta osztják meg egymással a gondolataikat a politikáról, Magyarország jövőjéről.

 

Fekete-Győr kiemelte, hogy Szél Bernadett az a politikus, aki bebizonyította azt az Orbán-rendszerben, hogy egy nő tud egyszerre érdemi munkát végezni a Parlamentben és mellette meg tudja teremteni az otthon melegét, fel tudja nevelni a gyermekeit.

“Bernadettel két fronton van közös munkánk. Egyrészt egy fenntartható Magyarországot kell teremtenünk, ezzel kapcsolatban pedig arra kértük meg Bernadettet, hogy a Momentum zöld programját nézze át és a mozgalmi tapasztalatával egészítse ki.

 

A másik feladatunk pedig az, hogy legyőzzük a Fideszt itt Pest megye 2-es választókerületében.” – foglalta össze a jövőbeli közös munka alapjait a pártelnök.

 






A sajtótájékoztatón Szemző Áron, a Pest megyei Momentum frakcióvezetője és budakeszi képviselő elmondta, Szél az ellenzék egyik legaktívabb politikusa, akivel 2022-ben közösen fogják felszántani a választókörzetet, együtt elhozva a valódi változást.

“2022 elkezdődött, mi most belevágunk egy olyan korszakba, amely nagyon hangsúlyosan a munkáról fog szólni.

 

Számomra a Momentum társasága és támogatása azt jelenti, hogy mindenképpen olyan tisztakezű politikusokkal fogok együtt dolgozni, akik az embereket teszik az első helyre.” – kezdte bemutatkozását Szél Bernadett.

A képviselő közösségi programalkotást indít Budaörsön és Budakeszin,

ehhez pedig arra kéri az ott élőket, hogy osszák meg vele gondolataikat, problémáikat.

 

Szél azt is hangsúlyozta, hogy a választások tisztasága és sikeressége érdekében vár minden aktivistát és érdeklődőt a csapatába, akár kampányidőszakban, akár szavazatszámlálónak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top