Politika

Lebuktatta magát a helyettes államtitkár: bevallotta, hogy semmihez sem ért

Pestibulvar.hu

Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár nevét akkor ismerhettük meg, amikor a kedvéért törvényt módosított a Fidesz, mégpedig úgy, hogy ne kelljen felsőfokú végzettség a posztjának betöltéséhez. A tevékenységének úgy tűnik, a kinevezése volt a csúcsa, mert azóta érdemleges teljesítményéről nem hallottunk, most pedig még magát is lebuktatta.

 






Kellemetlen lehet, ha egy helyettes államtitkár egyetlen értékelhető teljesítménye, hogy a pártja személyre szabott törvénymódosításba fog a kinevezése érdekében. Még kellemetlenebb, ha azt a tényt, hogy nem rendelkezik olyan végzettséggel, ami a rendszerváltás óta minden hasonló posztot betöltőnek kötelező volt, azzal magyarázza, hogy

“NEM KELL OLYAN MUNKÁKAT VÉGEZNEM, AMIHEZ KOMOLY SZAKMAI VÉGZETTSÉG KELL. A DIPLOMÁM HIÁNYA NEM HÁTRÁLTAT.”

 

Pedig Rácz ezt mondta a Népszava információi szerint az ELTE Politológus Műhelyének beszélgetésén arról, milyen feladatot is végez a minisztériumban. Ez a vallomás jól mutatja hová süllyesztették Orbánék a magyar közigazgatást, miután jól felduzzasztották saját vazallusaikkal.

 






Rácz azonban a kommunikációhoz sem ért, többször bebizonyította ezt a sajtóval való barátságtalan viselkedésével. Az említett rendezvényen sem remekelt a kommunikációból, mert egy másik mondatával cáfolta az előbbi mentegetőzését, mikor azt állította, hogy ő

NEM TEKINT MAGÁRA POLITIKAI KINEVEZETTKÉNT,

és elkezdte hangsúlyozni, hogy a törvény is szakmai felsővezetőként határozza meg a helyettes államtitkári pozícióját. Felhívnánk a figyelmét a legfiatalabb helyettes államtitkárnak, hogy érdemes lenne valami rendet tenni a fejében, és eldöntenie, hogy akkor ő most szaktudás nélküli politikai kinevezett-e, vagy éppen szakmai felsővezető.

 

Már amennyiben értik még a Fideszben a kettő közötti különbséget.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top