Politika

Döbbenetes vádat fogalmaztak meg: megrendezték Orbán beoltását?

Pestibulvar.hu

Gyurcsány Ferenc tegnap Facebook-oldalán azzal vádolta meg Orbán Viktort, hogy valójában nem is a kínai vakcinával oltatta be magát.






 

Mint ismert: a miniszterelnököt a napokban oltották be a kínai Sinopharm vakcinával. Az esetről videófelvétel és fotók is készültek, melyeket Orbán a közösségi oldalára is feltöltött.

 

A DK elnöke hétfőn egy pikírt megjegyzéssel kommentálta az esetet.

“BEOLTOTTÁK ORBÁN VIKTORT KÍNAI VAKCINÁVAL. MÉG A DOBOZÁT IS MEGMUTATTÁK A KAMERÁKNAK, HOGY MINDENKI JÓL LÁSSA, EZ BIZONY KÍNAI. AZTÁN ESZEMBE JUTOTT, HOGY ÉDESANYÁM GYAKRAN TEJFÖLÖS DOBOZBAN TETTE EL A CSIRKEPAPRIKÁST…”

– írta Gyurcsány.

 

 

Később a Telex rákérdezett, hogy valóban jól értette-e, hogy Gyurcsány azzal vádolta meg a kormányfőt, hogy csak a kameráknak játszotta el, hogy a kínai vakcinával oltakozott.






 

Gyurcsány nem köntörfalazott a válasszal. Mint írta:

„Látjuk nap mint nap, milyenek ezek. Amikor azt mondják, hogy a hivatalban dolgoznak, akkor épp a horvát tengeren yachtoznak. Amikor azt mondják, nincs egy fillér megtakarított pénzük, földeket, kastélyokat, méregdrága órákat vesznek. Maguknak mindenből a legjobbat akarjak. Akkor miért éppen azt hinnénk el nekik, hogy a rosszabb, európai engedéllyel nem rendelkező kínaival oltatják magukat?”

 

Ahogy azt sejteni lehetett, nem sokat kellett várni a Fidesz válaszával.

 

Hollik István kedden egy Facebook-videóban reagált a DK elnökének vádjaira. A Fidesz szóvivője szerint látszik, hogy Gyurcsány “semmit nem tanult az őszödi beszédből”, mert amit mondott, az “egészen elképesztő és aljas”.

„MAGA UGYANAZ A GYURCSÁNY FERENC, AKINEK NINCSENEK GÁTLÁSAI, SEMMIT NEM TISZTEL, AKINEK SEMMI SEM DRÁGA, MÉG AZ EMBERÉLET SEM”

– jelentette ki Hollik, hozzátéve: “roppant szánalmasnak” tartja, hogy a régi miniszterelnök komolyan azzal vádolja a jelenlegit, hogy nem is azt a vakcinát kapta meg, amelyiket a sajtóban is látni lehetett.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top