Politika

FRISS: A Momentum feljelenti a leleplezett Fidesz-kaszinót a járványügyi szabályok megsértése miatt

nyugatifeny.hu

Szerintük elég volt abból, hogy a “fideszes elit világában” nem kell betartani a korlátozásokat.






Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje járványügyi szabályok megsértése miatt feljelenti a Las Vegas Casinot az V. kerületi Rendőrkapitányságon a Telex.hu által közzétett felvételek alapján – közölte a párt nem sokkal ezelőtt.

 

A Telex kedd reggel hozta nyilvánosságra azt a rejtett kamerával készült videót, amelyben az látható, hogy a kaszinó zsúfolásig telt, a távolságtartási szabályokat tömegesen megszegik a jelenlévők, és a maszkot sokan helytelenül hordják, sőt a cikk szerint akadt olyan is, akit védőmaszk nélkül engedtek be a kaszinó munkatársai.

 

Fekete-Győr az üggyel kapcsolatban elmondta,

“Miközben már Orbán Viktor is a járvány legsúlyosabb két hetéről beszél, és az egészségügyi dolgozók is sorra mondanak fel a katasztrofális kormányzás miatt, úgy tűnik, a fideszes elit világában továbbra sem kell betartani a járványügyi korlátozásokat”.

 






“Nekik valójában ez is a pénzről és a hatalomról szól: a kaszinók a NER tulajdonában vannak, fideszes strómanokat gazdagítanak, ez pedig minden járványügyi szempontot felülír. Ennyivel össze is foglalható a kormány összes gazdasági intézkedése: a haverokon segítünk, minden más inkább dőljön be – annál könnyebb lesz felvásárolni.

 

A Fidesz-kaszinókat a járvány végéig be kell zárni, a járványügyi szabályok sorozatos megszegése miatt pedig súlyos bírságot kell kiszabni – nem maradhat következmények nélkül a fideszes elit arcátlansága” – tette hozzá a miniszterelnök-jelölt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top