Politika

Ízléstelen viccel reagált Gáspár Evelin zaklatására a kormánypárti műsorvezető

Forrás: TV2 Mokka

Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű Facebook-oldal szúrta ki Ábrahám Róbert, a Pesti TV műsorvezetőjének ízléstelen kommentjét a 24.hu egyik cikke alá, amely Gáspár Evelin zaklatásának történetéről számolt be.






 

Gáspár a cikkben elmesélte, hogy nemrégiben szakított a volt párjával, aki azóta folyamatosan üzenetekkel zaklatja őt, és azzal zsarolta meg, hogy meztelen fotókat hoz nyilvánosságra róla (amiket titokban, zuhanyzás közben készített), amennyiben nem állítja helyre a kapcsolatukat.

 

Gáspár, bár saját bevallása szerint eleinte nem szeretett volna beszélni a történtekről, úgy érezte, a zsarolás után már muszáj felszólalnia, és a nyilvánossághoz fordulni. Ezt nagy valószínűséggel jól is tette, a napokban ugyanis már az autója szélvédőjét is betörve találta.

“SZERETNÉK A HASONLÓ HELYZETBE KERÜLT NŐTÁRSAIMNAK ÜZENVE ERŐT ADNI: NE ENGEDJENEK A MENTÁLIS ERŐSZAKNAK! KI KELL ÁLLNUNK MAGUNKÉRT, MERT BIZONY EZEK A ZSAROLÓ KAPCSOLATOK ELŐBB-UTÓBB BÁNTALMAZÓVÁ VÁLNAK”

– írta.

 

Ehhez a történethez fűzte hozzá a 128 ezer követővel rendelkező Ábrahám a képen látható megjegyzést:

Forrás: Nem tehetsz róla, tehetsz ellene / Facebook

 






Ami talán Ábrahám “viccénél” is elkeserítőbb, hogy a kommentelőknek szemlátomást tetszhetett az ízléstelen megjegyzés, mert több százan reagáltak rá nevető reakcióval.

 

Ez lenne a sokat emlegetett erkölcsi fölény, tisztelt kormánypárti kommentelők? A testszégyenítő “viccelődés” még a keresztényi szeretet része?

 

A TV2 Mokka című műsorában Gáspár élő adásban is beszél a vele történtekről, ezt itt lehet visszanézni:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top