Politika

Momentum: A kormányváltás után Mészáros Lőrinc letartóztatása lesz az első lépés

ezalenyeg.hu

A Momentum az Új Rendszerváltás programját tette le a ellenzéki összefogás asztalára. Elszámoltatás, felcsúti per és egy felszabaduló ország képe tűnik ki a sorok közül.





A Momentum miniszterelnök-jelöltje nem sokat várt, a bejelentkezése után egy héttel meghirdette a párt programját. Az Új Rendszerváltás programja egyenlőre csak egy párt elképzeléseit tartalmazza. De sok eleme bekerülhet a demokratikus erők közös programjába is.

Elszámoltatás!

Fekete-Győr András szerint 2022 tavaszán kulcsfontosságú lesz a gyorsaság a köztársaságpárti győzelem után. Minél előbb meg kell majd alakítani az új kormányt a 2022-es választás után, Mészáros Lőrincet pedig pár napon belül előzetes letartóztatásba kell helyezni. Az első három napban el kell indulnia a felcsúti pernek, amelyben a maffiaállam fő bűnösei fognak majd a vádlottak padján ülni. A pénzcsapokat pedig azonnal el kell majd zárni, mind a közbeszerzések, de az állami hirdetések formájában is.

Feltárás!

Az első harminc napban le kell váltani a Fidesz-csicska állami vezetőket, majd pedig fel kell tárni a Fidesz közpénz lopásra felállított rendszerét. Leleplező tanúkkal, ellopott vagyonok visszavételével és titkos akták feltárásával fog telni az első 30 napja az új kormánynak – tette hozzá Fekete-Győr.





Átláthatóság!

Az első háromszáz napban pedig létre kell majd hozni a korrupcióellenes ügyészséget, és átlátható közbeszerzései rendszert kell felállítani. Nem csak az eddigi lopásokat kell feltárni, és megbüntetni, meg kell akadályozni, hogy ez még egyszer előfordulhasson.

 

EZEK MÉG CSAK A MOMENTUM TERVÉNEK PONTJAI, DE HA A KÖZÖS KÖZTÁRSASÁGPÁRTI PROGRAMBA IS BEKERÜLNEK, AKKOR VÉGRE PÉNZTÁROS LŐRINC ÉS GAZDÁJA IS MEGKAPHATJA, AMI ÉVEK ÓTA KIJÁR NEKI: BÖRTÖNT!

 

Reméljük, hogy a többi fideszes oligarcha is a bíróság előtt fog majd felelni az ország kifosztásáért, és méltó büntetést ró majd ki rájuk a láncait vesztett magyar bíróság!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top