Politika

Ez volt a Fidesz fekete péntekje! Orbán egész nap megbukott!

Pestibulvar.hu

Fekete napja volt Orbán Viktornak március 5-e. Ez volt az a péntek, amikor a miniszterelnök szinte fel sem kelt a padlóról. A Fidesz-kormány szinte minden eddigi blöffje és hazugsága lelepleződött.

 


Pedig ez a péntek is úgy indult, mint a többi. Orbán besétált a Magyar Rádióba, hogy az engedelmesen alákérdező riporternő segítségével elmondja: ő és kormánya a helyükön vannak és a szigorításokkal kézben tartják a dolgokat. Ám a gépezetbe már a beszélgetés alatt porszem került. Orbán ugyanis kénytelen volt beismerni, hogy a hétvégére tervezett 74 ezer embert érintő oltások „adatkezelésével” bajok vannak. Amikor pedig a riportert alakító propagandista rákérdezett,

ORBÁN KÉPTELEN VOLT MEGMONDANI, MILYEN TELEFONSZÁMON LEHET JELEZNI A PROBLÉMÁKAT, MAJD EZT A SZÁMOT  EGÉSZ NAP NEM ADTÁK KI!

 

Ekkor azonban még úgy tűnt, hogy a fideszes propaganda úrrá tud lenni a helyzeten. Ám ahogy telt a nap, nagyjából dél körül kiderült, hogy ez a Fidesz fekete péntekje. Hiába mondta ugyanis korábban Orbán Viktor, hogy egyetlen hétvége alatt be tudnák oltani az országot, a Fidesz-kormány minden érintettnek sms-ben elismerte:

A 74 EZER EMBER TÖMEGES OLTÁSÁT LE KELLETT FÚJNI!

 

Ekkor már mindenki a Magyar Közlöny megjelenését várta azt találgatva, hogy milyen szigorítások lesznek hétfőtől. Részleteket ugyanis senki sem tudott.

Ám Orbánék ennek a közzétételét is elszúrták, mivel

A KORMÁNYRENDELET EGY AUTÓALKATRÉSZEKKEL FOGLALKOZÓ BOLT HONLAPJÁN JELENT MEG ELŐSZÖR!

 

Bár az így kiszivárgott intézkedések szövege néhány pontban eltért a véglegestől, a nagyfokú hasonlóság arról árulkodik, hogy itt is a Fidesz-kormány hibázott. Egyes információk szerint Orbán elküldhette az autógyártó cégeknek a tervezetet, így kerülhetett ki egy még nem végleges változat.


 

És a Fidesz fekete péntekjének még nem volt vége. Kiderült, hogy a kormányrendelet ellentmondásban van a Fidesz korábbi kommunikációjával, Például

AZ OKTATÁSÉRT FELELŐS ÁLLAMTITKÁR DIGITÁLIS OKTATÁST JELENTETT BE, A KORMÁNY VISZONT ISKOLAI SZÜNETET.

 

Mindezt súlyosbította, hogy az is kiderült: nem szabad ügyeletet biztosítani iskolákban és óvodákban, de arról már senki sem beszélt hogy mi lesz a rendőrök, orvosok, ápolók gyerekeivel, mit csináljanak azok a szülők, akik nem maradhatnak csak úgy otthon. Ráadásul mindez azt követően történt, hogy

ORBÁN A TOMBOLÓ JÁRVÁNY KELLŐS KÖZEPÉN ZSAROLT MEG ÉS ÜLDÖZÖTT EL CSAKNEM 5000 ORVOST ÉS ÁPOLÓT

az egészségügyi jogviszony keretében felkínált előnytelen szerződésekkel. Egy szó mint száz: még néhány ilyen nap, és olyan egységes közutálat bontakozik ki a Fidesszel szemben, hogy még annak is örülhetnek, ha bukás nélkül eljutnak 2022-ig.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top