Politika

Gulyás álhírnek nevezte az Index értesüléseit: Nem készülnek regionális lezárásokra

nyugatifeny.hu

“Az állítás minden valóságalapot nélkülöz”






“Sajnos a baloldali sajtó közreműködésével az az álhír terjed, hogy a kormány az ország egyes területeire vonatkozó korlátozásokra, illetve lezárásokra készül.

Az állítás minden valóságalapot nélkülöz”

– közölte nem sokkal ezelőtt Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a Facebook-oldalán.

 

Mindezt Gulyás azt követően közölte, hogy szerda délután az Index saját értesüléseire hivatkozva arról számolt be, hogy a kormány húsvétig biztosan fenntartja a jelenleg érvényben lévő korlátozásokat, és még az ünnep előtt életbe léphet a regionális szigorítás és a kormány megyénként eltérő korlátozásokat vezezthet be.






 

Az erre vonatkozó hír ugyanakkor korábban is felröppent, hiszen Galgóczy Ágnes, az NNK járványügyi főosztályának vezetője mondta azt a kormánymédiának, hogy hamarosan olyan döntések is születhetnek, hogy megyénként, régiónként eltérő járványügyi intézkedéseket vezetnek be. Miután a kórházak terheltsége folyamatosan nő, egyes megyékben sokkal szigorúbb korlátozásokat vezethet be a kormány.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top