Politika

Szél Bernadett bejelentkezett a dudálós tüntetések miatt kiszabott 120 óra közmunkára

nyugatifeny.hu

Azt írta, vállalja a felelősséget azért, amit el sem követett.


Csütörtök reggel Budaörsön jelentkezett be 120 óra közhasznú munkára Szél Bernadett független országgyűlési képviselő, aki így tudja ledolgozni a dudálós tüntetésért kiszabott 100 ezer forintos büntetését – közölte a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben.

 

Mint ismert, Szél Bernadettnek azért kell bíróság elé állnia, mert 2020 áprilisában dudálós demonstrációkat szervezett Hadházy Ákossal és a Momentummal közösen, hogy így tiltakozzanak Kásler Miklós kórházkisöprése ellen.

 

A tüntetésért a két politikus először 250 ezer forintos büntetést kapott, ezt később fejenként 100 ezer forintra mérsékelték. Szél és Hadházy viszont úgy döntött, a bírságot nem kívánják ledolgozni, inkább közmunkát vállalnak.

 


Szél Bernadett csütörtök reggel azt írta a Facebook-oldalán:

“120 óra vár rám, a helyszín még folyamatban, de egy fix — én vállalom a felelősséget azért, amit el sem követtem, a kormány viszont soha, semmiért”.

 

A független országgyűlési képviselő szerint “miközben egy rakat szóvivő-szintű politikus játszik közpénzen minisztert”, és “szanaszét minden”, ő büszke arra, hogy “ezek engem megbüntettek, és üzenem a Várba, a jó ügy nekem minden küzdelmet megér. Mutatom majd, hova megyek és mit fogok dolgozni a képviselői munkám mellett, mi pedig adjunk ma és minden egyes nap sok erőt egymásnak, muszáj egymásra számítanunk ezekben a nehéz időkben!”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top