Politika

Dobrev Klára: Ne féltsetek! Nem fogok a Fidesztől megijedni!

nyugatifeny.hu

Mocskos módon fogadta Dobrev indulását a Fidesz-média, erre is reagált most a DK politikusa.






Mint arról beszámoltunkDobrev Klárát, az Európai Parlament magyar alelnökét indítja a Demokratikus Koalíció az ellenzék miniszterelnök-jelölti előválasztásán.

 

Dobrev a vasárnapi bejelentés során elmondta: készen áll arra, hogy egyesítse az ellenzéket, és legyőzze “Orbán Viktor velejéig romlott rendszerét”.

 

A politikus bejelentését a várható módon (gyurcsánynézással, vörös polipozással, színjátékozással) fogadta a fideszes propagandamédia.

 

Dobrev Klára hétfőn a közösségi oldalán reagált a fideszes fogadtatásra, idézzük:

“Ne féltsetek! Nem pont a Fidesztől fogok megijedni!

Tegnap a DK miniszterelnök-jelöltjeként megtartottam első beszédemet. A szívügyeimről beszéltem, arról, hogy ez az ország hogyan lehet újra a Sokaké. Az igazán fontos dolgokról.






Összegyűjtöttem nektek, hogyan reagált a Fidesz-propaganda. Ennyi közpénzből jobbra számítottam.

Tudom, hogy sokan féltetek. Ne féltsetek, nem pont a Fidesztől fogok megijedni! Voltam egyetemi oktató, évekig dolgoztam az államigazgatásban, vezettem sikeres céget és tárgyaltam európai vezetőként sok európai politikussal. Tudom, hogy a kitartás meghozza a gyümölcsét.

Mindennaposak lesznek az ilyenek. Csak hogy én azzal kelek és fekszem, hogy Magyarország újra a Sokaké legyen. És ennek nem tehet keresztbe egy fideszes propagandacikk. Ezer sem.

Ezért indulok a DK miniszterelnök-jelöltjeként az ellenzéki előválasztáson. Támogass aláírásoddal: https://bit.ly/dobrevklara ”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top