Politika

Országszerte közel 800 óriásplakáton hirdetik Orbánék, hogy Magyarország újraindult

nyugatifeny.hu

Indul az újabb plakátkampány.






Magyarország újraindult! címmel kampányt indított a belföldi turizmus népszerűsítésére a Magyar Turisztikai Ügynökség, amelynek üzenete, hogy a szabályok betartásával és egymásra figyelve ismét útnak indulhatunk – olvasható az MTÜ sajtóközleményében.

 

Az MTÜ közlése szerint annak érdekében, hogy az üzenet minél szélesebb körben eljusson a belföldi utazást tervezőkhöz,

országszerte összesen 800 helyszínen jelennek meg a citylight- és óriásplakátok.

 

Emellett országos napi-, heti- és havilapokban, print és online felületeken is találkozhat velük a nagyközönség.

 






Az MTÜ a május végéig tartó kampányában arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy érdemes utazni és újra felfedezni a kulturális, természeti, gasztronómiai és aktív turisztikai lehetőségeket.

 

Az Orbán Ráhelhez is köthető MTÜ-ről egyébként múlt héten derült ki, hogy a magyar celebek terasznyitásról szóló Instagram-bejegyzéseit is szponzorálta, miután több magyar híresség, így Király Linda, Dobó Kata és Annoni (Debreczeni) Zita is az egyik magazinjukat, a Csodás Magyarországot jelölte meg a teraszos fotóin.

 

Az MTÜ-t jelenleg az a Guller Zoltán vezeti, aki korábban segítői között említette Orbán Ráhelt is, így a miniszterelnök lánya többek között Magyarország turisztikai imidzsének alakításába is besegít.

(mti nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top