Politika

Boldog István úgy tudja, ha 2022-ben győz az ellenzék, akkor is jogállamban fogunk élni (+videó)

nyugatifeny.hu

Ezért akkor sem akaszthatnak fel senkit a lámpavasra.






Május első napjaiban derült ki, hogy június 30-án tartják a fideszes Boldog István előkészítő ülését a Fővárosi Törvényszéken.

 

Jász-Nagykun-Szolnok megyei 4-es számú választókerület fideszes képviselője és nyolc társa ellen hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot decemberben a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF).

 

Boldog esetében 6,6 millió vagyonelkobzást, hat év letöltendő börtönt, ötmillió forintos pénzbüntetést és öt év közügyektől való eltiltást kért a KNYF.

 






Többek között a bírósági ügye kapcsán a fideszes képviselő hosszú interjút adott a Mezőtúr Városi Televízión Objektív című műsorának, amit a Telex szemlézett.

 

Boldog a műsorban többek között arról beszélt, örül annak, hogy júniusban meglesz az előkészítő ülés és elindul a per, hiszen mostantól jön az az időszak, amikor megvédheti magát.

„Én biztos vagyok a dolgomban”

– mondta Boldog.

 

Hozzátette, sokan kérdezik tőle, hogy nyugodtan alszik-e, amire azt szokta mondani, hogy az ügy miatt nyugodtan alszik, mert nem érzi úgy, hogy olyasmit követett volna el, amivel ártott volna a lakosságnak, vagy nem a térséget szolgálta volna. Amiért viszont nem alszik nyugodtan az a családja, hiszen ez az ügy most nekik a legrosszabb.

„Olyan szintre süllyedt a magyar politika, hogy már családokat próbálnak meg tönkretenni”

– mondta Boldog, aki mindenkit biztosított arról, hogy meg fogja védeni magát a bíróságon.

 

A képviselő szerint az ügy nem fog hamar lezárulni, egy hosszas folyamat lesz, de ő biztos a dolgában, támogatóit pedig arra kérte, “drukkoljanak, hogy a családom ezt a nehéz időszakot nyugalommal tudja átélni, mert ez a legnehezebb”.

 

Boldog István arról is beszélt, hogy nemrég egy fagyizóban szóváltásba keveredett egy mezőtúri lakossal, ám állítása szerint ezt nem ő kezdeményezte, ráadásul meg is lett fenyegetve. Ezzel kapcsolatban a képviselő azt mondta, hogy “mindez az ellenzék politikájának köszönhető”.

 

Szerinte az ellenzék politikája, kommunikációja a hibás, élen az országgyűlési képviselőkkel és pártvezetőkkel, akik a mentelmi jogukkal élve bármilyen vádaskodást előadhatnak, “fölhergelnek embereket”.

 

Boldog szerint az ellenzék nem tud teljesítményt felmutatni, és az az egyetlen fegyvere, hogy ellene, a családja és a kormány ellen hergeli az embereket.

„Abba kéne hagynia az ellenzéknek a hergelést. Nem kéne felállni egy Jakab Péternek, egy Vadainak, egy Gyurcsánynak, egy Szabó Tímeának és mindenféle dolgokat kijelentenie, amivel a szavazóikat hozzák kellemetlen helyzetbe, és a végén nem tudják teljesíteni. Azt senki ne gondolja már, hogy a Jakab kiáll, és azt mondja, hogy mindenkit börtönbe fogunk csukni, aki részt vett az előző vezetésben, hogy ezt be tudja teljesíteni”

– mondta Boldog.

„Hát emberek, azért mégis jogállamban élünk!

 






Ha véletlenül az ellenzék nyerne – de én bízom benne, hogy nem így lesz – a következő választásokon, akkor is jogállamban élnénk.

Akkor sem úgy van, hogy kimegyünk, és felakasztunk valakit a lámpavasra. Hát gondoljanak már bele!

 

Gondoljanak be, hogy a politikus is ember, annak is van családja, és a jogállam nem változhat meg attól, mert esetlegesen kormányváltás lesz. Akkor is jogállami keretek között kell, hogy menjen minden, mindegy, ki, mit ígér most, csak a törvények betartásával mehetnek a dolgok”

– fogalmazott a politikus, aki azzal folytatta, hogy ők építenek tovább, fejlesztik a körzetet és az országot és megtesznek mindent azért, hogy a magyar emberek minél jobb körülmények között élhessenek.

 

A teljes videót itt tudod megnézni:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top