Politika

Úgy tűnik, megvan, ki alakítja Gyurcsányt és Dobrev Klárát az őszödi beszédről készülő filmben

nyugatifeny.hu

Nem Hugh Grant.






Habár Gyurcsány Ferenc korábban azt nyilatkozta, reméli, hogy Hugh Grant brit színész alakítja majd őt a 2006-os őszödi beszédről és az azt követő zavargásokról készülő filmben, úgy tűnik, a DK elnökének nem valósul meg a kívánsága.

 

B1 Blog nevű internetes portál értesülései szerint ugyanis az egykori miniszterelnököt

Mózes András, míg Dobrev Klárát Gubás Gabriella alakíthatja a 800 millió forintos büdzséből készülő A hazugság ára című filmben.

 

A lap ugyanakkor hozzáteszi, értesüléseiket egyelőre nem erősítették meg,

így az is lehet, hogy nem ők lesznek a politikai krimi főszereplői és “csak ködösítés mindez, azzal hogy rossz hírbe keverjék ezt a két színészt”.

 






Mózes András mindenesetre április 30-án közzétett egy fotót az Instagram oldalán arról, hogy egy forgatáson ült egy “színész” feliratú székben, háttérben nagy, sötét autókkal. Az viszont nem derült ki, hogy pontosan hol készült a felvétel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A filmet övező titkolózást emellett mutatja az is, hogy arra is csak sajtóértesülések alapján lehet következtetni, ki fogja majd rendezni a filmet.

 

Úgy tudni, a mozit az a Joseph M. Civit rendezi majd, aki eddig szinte csak operatőrként dolgozott, főként spanyol kötődésű filmekben. Producerként pedig ugyancsak sajtóértesülések szerint Kálomista Gábor cége, a Megafilm áll a film mögött.

Mózes András és Gubás Gabriella pedig annak a Thália színháznak tagja, amelyik szintén Kálomista Gábor érdekkörébe tartozik.

 






A film forgatókönyvével pedig Bendi Balázs szappanoperaírót bízták meg, illetve a stáblistában a közmédia egyik csatornájának korábbi szerkesztője is szerepel. Ezt viszont -, hogy a közmédiának is köze lenne a Gyurcsány-filmhez – az MTVA korábban erőteljesen tagadta az ezzel kapcsolatos közleményében.

 

Kapcsolódó cikkünk:

Fagyoskodás, katonás rend, kapkodás és alacsony fizetés — Így zajlik a Gyurcsány-film forgatása az egyik statiszta szerint

(B1 Blog nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top