Politika

A DK követeli: Adjon a kormány Pfizert azoknak, akikben a bóvli kínai oltás miatt nem alakult ki védettség! (+videó)

nyugatifeny.hu

Vannak egy páran.






Követeli a Demokratikus Koalíció, hogy a kormány adjon Pfizer-oltást azoknak, akiknél két keleti oltás után sem alakult ki védettség, és ezt kifejezetten kérik — jelentette be Gy. Németh Erzsébet a párt online sajtótájékoztatóján csütörtökön.

 

Gy. Németh hangsúlyozta, hogy ma már több tízezren is lehetnek azok, akik beoltatták magukat a kormány által tukmált keleti vakcinákkal, de a második oltást követően sem alakult ki náluk védettség.

 

Kiemelte, hogy a hírek szerint ez leginkább a kínai Sinopharmmal beoltottakat érinti, közülük is leginkább az idősebbeket (rajtuk ráadásul nem is tesztelték a vakcinát Kínában — a szerk.).

 

A politikus felhívta a figyelmet arra, hogy a kormányt nem érdekelte, megvédte-e az embereket, és antitest-vizsgálatokat sem végeztek, ezért nagyon sokan a saját pénzüket költötték ezekre a kivizsgálásokra.

 

“Ma magyar emberek tízezreinek van papírja arról, hogy keleti vakcinát kaptak, de

nem védettek a vírus ellen”

— fogalmazott.






 

A Demokratikus Koalíció ezért azt követeli, hogy a kormány adjon Pfizer-vakcinát azoknak, akiknél két héttel a kínai oltás után sem alakult ki védettség, és ezt kérik.

 

Azt is követelik, hogy alakítsák úgy az online felületeket, hogy azok azok is regisztrálhassanak Pfizerre, akik már kaptak oltást, de keletit, és ezért nem alakult ki megfelelő védettség.

 

Hangsúlyozta: főpolgármester-helyettesként felháborítónak tartja, hogy

a kormány számháborút csinál az emberek életéből.

 

A videót itt tudod megnézni:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top