Politika

Ordító baromsággal vádolja a Jobbikot a Fidesz-propaganda

nyugatifeny.hu

Párhuzamos univerzumok.






A Jobbik a DK-val való szövetség előtt már Soros György zsoldjába állt — mondta a Magyar Nemzetnek Borbély Zsolt Attila politológus, a Jobbik-IT egykori kabinetvezetője.

 

Borbélyt nemrég megjelent, A Jobbik színeváltozása című könyvéről is kérdezték. A politológus úgy véli:

“a Gyurcsányékkal való összefogás sejthető volt, az viszont engem is váratlanul ért, hogy felsorakoztak az előválasztáson is a DK-sok mögé”.

 

Elmondta, miért szakított a Jobbikkal 2016-ban: szerinte akkor a Jobbikban drasztikus törés következett be, amikor a párt nem szavazta meg a kvótaügyi népszavazást a letelepedési kötvényesek miatt.

 






Az is zavarta Borbélyt, hogy a Jobbik kiállt először a Népszabadság, majd a CEU mellett — itt betelt a pohár.

“Máig nem bántam meg, hogy már akkor hátat fordítottam ennek az önmagából kifordult, a vélt pártérdeket a nemzet érdeke elé helyező társaságnak”

— mondta, hozzátéve, hogy párt 2016-tól egyre nyíltabban célozta meg a baloldali választókat, és ezzel szerinte

nemzetárulást követtek el.

 

A 2006-os eseményekről azt mondta, az a modern magyar demokrácia mélypontja,

“gondoljunk bele: azonosítójel nélküli, rendőrnek öltözött emberszabású lények csontokat törnek, koponyákat lékelnek, szemeket lőnek ki, szadista kéjjel kínozzák a letartóztatottakat, majd a bíróságok gyorsított eljárásban ítélik el a rendőrök hamis tanúvallomásai alapján a megkínzottakat és megalázottakat. Mindehhez pedig asszisztál a baloldali sajtó.”

— fogalmazott.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top