Politika

Matolcsy nekiment Orbánnak és mindent leleplezett! Ebből háború lesz!

nyugatifeny.hu

Leleplezte Orbánék hazugságait Matolcsy György! A jegybank elnöke brutális nyíltsággal sorolja, milyen hibákat és bűnöket követett el a Fidesz-kormány. Úgy tűnik, megkezdődött a bukás előtti helyezkedés!

 






Orbán Viktor kidobhatja az összes propaganda szövegét! Hiába harsogják a fideszes politikusok a különböző hazug dicshimnuszokat, most

ORBÁNT A SAJÁT EMBERE, MATOLCSY GYÖRGY LEPLEZTE LE, HOGY MILYEN GYATRA A FIDESZ-KORMÁNY TELJESÍTMÉNYE!

 

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a növekedés.hu oldalon írt elemzésében arról ír, hogy szerinte „mit nem végzett el a kormány az elmúlt tizenegy évben”. A felsorolás felér egy vádirattal, hisz egészen idáig ennek az ellenkezőjét harsogta a fideszes propaganda.

A JEGYBANK ELNÖKE 12 PONTBAN TAGLALJA, MILYEN ÁTFOGÓ VÁLTOZÁSOK MARADTAK EL.

 

Matolcsy szerint elmaradt a felsőoktatás és a közlekedési infrastruktúra teljes megújítása, de az egészségügy, az oktatás és a demográfia terén is jelentős mulasztásai vannak az Orbán kormánynak. Szerinte a Fidesz 2010 után nem fogadott el egy közös nemzeti jövőképet.

MATOLCSY LEÍRJA: ORBÁNÉK NEM ÚJÍTOTTÁK MEG AZ EGÉSZSÉGÜGYET, NEM ÉPÜLT FEL „EGY FEJLETT EGÉSZSÉGIPAR”,

nem valósult meg a teljes népesedési fordulat, és nem vezettek be átfogó tehetségfeltáró-programot sem.






 

Az ATV Híradó  megkereste a Pénzügyminisztériumot, hogy reagáljon az állításokra, de Varga Mihály tárcája szűkszavúan csak annyit volt hajlandó mondani: „a kormány tiszteletben tartja a jegybank függetlenségét, ezért továbbra sem kívánja kommentálni a jegybanki fejleményeket”. Ez a válasz egyértelműen jelzi, hogy

MATOLCSY TÁMADÁSA ÓRIÁSI ZAVART OKOZHATOTT A FIDESZBEN.

 

A műsorban Deák Dániel, a fideszes XXI. Század Intézet vezető elemzője próbálta jelentéktelen apróságnak feltüntetni az ügyet, mondván: Matolcsy és Varga között mindig is volt egyfajta nézeteltérés, ám akik ismerik Orbánt és a Fidesz működését, tisztában vannak azzal: az MNB elnökének brutális támadása a kormány ellen egy kemény belső háborút jelez a Fideszben. Lehet, hogy ő már sejt valamit abból, hogy mit hozhat 2022?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top