Politika

Bejelentették: Minden eddiginél nagyobb és drágább programsorozattal ünnepli magát a kormány augusztus 20-án

(kiemelt kép: DanubiusHotels)

Megadják a módját.


A járvány miatt a tavaly augusztus 20-i állami megemlékezések végül minden látványosabb cécó nélkül zajlottak le, Kovács Zoltán azonban közösségi oldalán bejelentette, hogy idén más lesz a helyzet.

 

Szerdán ugyanis megkezdte munkáját az állami ünnepségek lebonyolításáért felelős operatív törzs, amelyet Kovács vezet. A szóvivő bejelentette:

minden eddiginél nagyobb programsorozattal készülnek az ünnepségre.

 

Hogy az adófizetőknek ez mennyibe fog kerülni, arról nem szól a fáma.

 

“Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan megkezdjük az augusztus 20-i Szent István nap biztonságos megrendezésének előkészítését.

Európa egyik legsikeresebb oltási kampányának köszönhetően együtt legyőztük a koronavírus-járvány harmadik hullámát. Ez egyet jelent régi, megszokott életünk fokozatos visszanyerésével, Magyarország újraindításával.


 

A mai napon – a vezetésemmel – megkezdte munkáját

az augusztus 20-i nemzeti ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzs.

Nyugodtan kijelenthetem: készen állunk arra, hogy egy minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozattal ünnepeljük Szent István napját.

Ezen a napon több mint ezeréves történelmünkre emlékezünk, amely megérdemli, hogy méltó módon, többnapos eseménysorozat keretében ünnepeljük meg.”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top