Politika

Kiderült, mennyit vertek el Orbánék az értelmetlen Újraindítjuk a gazdaságot nevű kampányra

nyugatifeny.hu

A kampány része volt a hét kérdésből álló nemzeti konzultáció is.






A kormány Újraindítjuk a gazdaságot nevű kampánya és az ezt körülölelő kormányzati hirdetések (nyomtatott sajtó, online, rádió, TV, óriásplakát, citylight, hengeroszlop) végösszege

5 milliárd 730 millió 758 ezer 371 forint

– tudta meg Kassai Dániel, a XVIII. kerületi önkormányzati képviselője, miután közérdekű adatigénylési pert helyezett kilátásba, így engedélyt kapott arra, hogy betekintsen az adatokba.

 

Ez az a hét kérdéses konzultáció, amit online lehetett kitölteni, és aminek kitöltésére biztatott mindenkit a miniszterelnök még februárban.

 

Kassai a Facebook-oldalán közölt beszámolójában azt írja, fél év időhúzást követően engedték be a Miniszterelnöki Kabinetirodába, hogy megkapja az adatokat.

 

Így derült ki, hogy a megrendelést a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetirodától

ismét az a New Land Média Kft. kapta meg, amely korábban is sikerrel szerepelt már a kormányzati kommunikációs közbeszerzéseken, és amelynek a fideszes Balásy Gyula milliárdos a vezetője

– írja Kassai.






 

A kormányzati hirdetések az online médiumok közül a azonnali.hu; origo.hu; life.hu; pestisracok.hu; magyarhirlap.hu; blikk.hu; hirtv.hu; nepszava.hu; tények.hu; figyelo.hu; ripost.hu; metropol.hu; 888.hu; magyarnemzet.hu; atv.hu, freemail.hu, videa.hu oldalakon futottak.

 

A nyomtatott sajtó képviselői közül a Nemzeti Sport; a Bors; a Ripost; a Magyar Nemzet, Blikk; Népszava; Magyar hírlap; Szabad Föld; Mandiner; Figyelő; Magyar Demokrata; XVII. kerületi Önkormányzat lapja; Hetek; Világgazdaság; Fittinfó, Kapos extra és a Kiskegyed közölte az újraindításról szóló hirdetéseket.

 

A rádiók közül a Karc FM; a Rádió1; a Kossuth; a Petőfi; a Manna FM; a Retró rádió; a Sláger FM vettek részt a kampányban.

 

A tévék közül a TV2; a Super TV2; az M1; az M4; a Pesti TV, a Duna; a HÍR TV; az RTL Klub, az ATV, a DIKH TV; a TV10, a TV Budakalász, a TV Szentendre, a Veszprém TV, a Heti TV volt az, ahol hirdették, hogy a kormány újraindítja a gazdaságot.




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top