Politika

Pert bukott a Pesti Srácok: A bíróság hivatalosan is kimondta, hazudtak Fekete-Győr Andrásról

nyugatifeny.hu

Nem tudták bizonyítani az állításaik valóságát.


Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje helyreigazítási pert indított a PestiSrácok.hu propagandalap ellen.

 

Írásában a PestiSrácok azt állította, hogy miközben Fekete-Győr Mészáros Lőrinc budai villájánál akciózott, “a Várban lévő lakások egyikét szemelte ki magának“.

 

A lap a helyreigazítási per tárgyalásán nem mutatott erről bizonyítékot, így a bíróság elsőfokon kimondta:

mivel az alperes (PestiSrácok) nem tudta bizonyítani az állítása valóságát, helyreigazítást kell megjelentetniük.

 

Fekete-Győr posztjában úgy fogalmaz:


Láthatóan nagyban készül a jövő évi parlamenti választásokra a propaganda: egyre több nyilvánvaló hazugságot képesek leírni a Fidesz politikai ellenfeleiről, különösen a Momentumról.

 

Persze ezen helyreigazítások csak minimálisan zavarják az adóforintokból finanszírozott kormánypropagandát: pont arra tartja őket Orbán Viktor és Rogán Antal, hogy

minél hangosabban sározzák be a Fidesz ellenfeleit, és a folyamatos dezinformálással teljesen szétverjék a magyar nyilvánosságot.

 

Erre érdemes készülnie mindenkinek a következő egy évben – utána viszont minden állami hirdetéstől megfosztjuk a központilag irányított hazugsággyárukat.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top