Belföld

Egy hete az árokba borult kamionjában él egy lengyel sofőr Borsodban

Közel egy hete van szegény már az árokban. A söfőr benne lakik, embertelen körülmények között. Ugye nem kell, hogy részletezzem…???

Ezt írják a 444.hu által kiszúrt posztban, ami egy szerencsétlenül járt kamionos megsegítésére hívja a borsodi embereket.

 

 
 

A 3-as főúton fekvő Novajidránynál ugyanis a bejegyzés szerint több napja az árokban vesztegel egy kamionos. Jobb híján ott is alszik a vezetőfülkében.

A felhívást megosztó felhasználó szerint már sokan tudomást szereztek a kamionosról és azt is tudni véli, hogy nem a sofőr hibájából, hanem fékproblémák miatt került az árokba a jármű.

 

Közben az Északi Hírnök azt írja, egy lengyel kamionosról van szó, és már több miskolci facebook csoportban is híre ment az esetnek. Van, aki felajánlotta, hogy pénzzel támogatná a kamion kiemelését, de többen tudni vélik, hogy ez milliós tétel lenne.

 

 

forrás: 24.hu
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top