Politika

Lehidalsz: Eltitkolták, hogy politikai esemény lesz az őszödi heccfilm brüsszeli vetítése, kiakadt a mozi

nyugatifeny.hu

Ujhelyi mást állít, mint amit a jobboldali sajtó kommunikált.

Míg a jobboldali sajtó úgy számolt be, hogy őszödi heccfilm brüsszeli vetítése hatalmas siker volt, és rengetegen nézték meg a mozit, addig Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő egészen mást állít.

 

A politikus a Szeged Tv-nek adott interjúban azt mondta, hogy majdnem botrány lett a brüsszeli premierből, mert a szervezők elfelejtették szólni, vagy eltitkolták szándékosan (?), hogy a filmvetítése politikai esemény lesz.

„Annyit mondtak, hogy egy magyar akció-thriller lesz bemutatva”

– mondta Ujhelyi, aki állítása szerint a mozi az utolsó pillanatban le akarta mondani a vetítést, mert úgy érezték, hogy átverték őket, de végül levetítették a filmet. Mint mondja, csak a kötelezően odavezényeltek ültek a nézőtéren, meg Csongrád-Csanád megye díszpolgára, Deutsch Tamás.

 

A filmvetítéssel egy időben rendeztek meg egy politikai fórumot, amelyen Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt is részt vett.

„Több, mint kétszázan zsúfolódtunk össze Brüsszelben egy hotelnek a halljában. Én nem emlékszem ilyenre, és mindenki más is azt mondta, nem emlékszik olyanra, hogy

ennyi magyar összejött volna egy politikai eseményre.

Ezzel párhuzamosan bemutattak egy hazug filmet Brüsszelben, ahol a Fidesz alkalmazottain, a nagykövetség odaküldött emberein és Deutsch Tamáson kívül nem nagyon jelent meg senki”

– részletezte az EP-képviselő.

 

Nézd meg a teljes interjút Ujhelyivel:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top