Politika

Bekeményített az unió – Törvénymódosítást követelnek Magyarországtól!

Pestibulvar.hu

Többnapos magyarországi tartózkodása során súlyos hibákat állapított meg az Európai Bizottság jogérvényesülésért felelős biztosa, aki szerint törvénymódosításokra van szükség az országban!

 

Didier Reynders pénteki sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy Magyarország egyértelműen sérti az uniós szabadságelveket azzal, hogy diszkriminálja az eltérő a szexuális orientációjú embereket,

EZÉRT ÚGY LÁTJA, EBBEN AZ ÜGYBEN TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁSRA LENNE SZÜKSÉG!

 

A jogérvényesülésért felelős biztos azt is vizsgálta, hogy milyen változások tapasztalhatók a bizottság korábbi megállapításaival kapcsolatban, így látogatása során párbeszédet folytatott a törvényhozás, a kormány, a bíróságok és a civil szféra képviselőivel.

 



Didier Reynders végül közölte, hogy az igazságszolgáltatási rendszer működését, a korrupciót, a média helyzetét, valamint a fékeket és ellensúlyokat megvizsgálva nem lát érdemi változásokat, így a bizottság továbbra is fenntartja korábbi álláspontját, hogy ezekben a kérdésekben sérül a jogállamiság.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top