Politika

Ez sem jött be a Fidesznek – Újabb hazugságukat cáfolták meg!

Pestibulvar.hu

A kormány és fizetett propagandistái az elmúlt hetekben elárasztották a médiafelületeket azzal a hazug kampányszöveggel, hogy az ellenzéki pártok hatalomra kerülésüket követően eltörölnék a rezsicsökkentést!

EZ AZONBAN NEM IGAZ!

 

Tóth Bertalan a Népszavában közölt írásában kifejtette, hogy ilyen kijelentést sem az ellenzéki pártok, sem pedig Márki-Zay Péter nem tett!
Hiába harsogja ezt a kormánymédia folyamatosan, a hazugság attól még nem lesz igazság, ha sokat ismétlik.

 

Az is hazugság, hogy az új kormány majd eltörölné a lakossági hatósági árakat. Tóth azonban ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy a „rezsicsökkentett” árakkal a Fidesz és érdekköre több mint 100 milliárd forintos nagyságrendben nyerészkedett az embereken, mert a földgáz és az áram nagykereskedelmi ára az elmúlt 6 évben akár 40-50 százalékkal is alacsonyabb volt a számlában fizetett árnál.

TEHÁT NEM A „BALOLDAL” FIZETTETETT INDOKOLATLAN ÖSSZEGEKET AZ EMBEREKKEL AZ ENERGIÁÉRT, HANEM A FIDESZ!

 

A közös ellenzéki összefogás célja nem a rezsicsökkentés eltörlése, vagy a magas árakon való nyerészkedés, mint ahogy azt az Orbán-kormány tette az elmúlt években, hanem a szegénység felszámolása.“Fel kell számolni a mélyszegénységet, a dolgozói szegénységet, a nyugdíjas szegénységet, vagy éppen az energiaszegénységet és a lakhatási szegénységet. Ehhez van szükség arra az esélyteremtő államra, amelynek a programját letettük a demokrata választási szövetség pártjainak asztalára. Adómentes minimálbérrel, garantált szociális minimummal, a kisnyugdíjak felzárkóztatásával, bérlakásprogrammal” – írja cikkében Tóth Bertalan, melyet teljes terjedelmében ide kattintva olvashatnak el.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top