Politika

Kiakadt Orbánékra a Magyar Orvosi Kamara titkára: Nyíltan kimondta, miért titkolózik a kormány

nyugatifeny.hu

Világos állásfoglalás.

Interjút adott az RTL Híradónak Nagy Marcell, a Magyar Orvosi Kamara titkára, amelynek során elmondta, milyen problémákkal állnak szemben az egészségügyi dolgozók jelenleg. A tisztségviselő szerint a létszámhiány mellett az információhiány és az új kutatási eredményekkel frissülő szakmai eljárásrend hiánya okozza a legnagyobb gondokat.

 

Nagy szerint jelenleg “háborús medicina zajlik“. Azt mondta, jó lenne az egészségügy szempontjából, hogy a kórházban ápoltak közül mennyien kaptak oltást. “Ez a mi munkánkat nem segítené elő, ez elsősorban

azt segítené elő, hogy az embereket sikerüljön meggyőzni az oltás szükségességéről és fontosságáról

— jelentette ki.

 Szerinte a szakmai szervezetek hiába kérik a kormányt, nem adják ki az átoltottsági adatokat. Nagy kijelentette, “kizárólag politikai oka lehet” annak, hogy a kormány nem hozza nyilvánosságra ezen információkat.

 

Gulyás Gergely a legutóbbi kormányinfón azt mondta, mindenki számára nyilvánvaló az eddigi nyilatkozatok alapján, hogy a kórházban ápoltak és az elhunytak között is az oltatlanok vannak többségben. Az RTL Híradónak azt válaszolta a Koronavírus Sajtóközpont, hogy az oltatlanok 4-6-szor nagyobb eséllyel kerülnek kórházba, mint a beoltottak.

 

 


(RTL Híradó nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top