Politika

“Nálatok jobban senki nem járatja le ezt az országot!” — kiborultak Varga Judit követői az ENSZ-biztos elleni kirohanástól

nyugatifeny.hu

Beolvastak neki.

Korábban megírtuk, hogy az ENSZ különleges jelentéstevője kemény kritikát fogalmazott meg a magyar médiaszabadsággal kapcsolatban. Varga Judit villámgyorsan reagált a jelentésben leírtakra.

 Irene Khan, az Egyesült Nemzetek Szervezetének különleges jogi jelentéstevője az itteni tartózkodása során összefoglalót készített a magyar helyzetről, és megállapította,

a kormány aláássa a média sokszínűségét és függetlenségét.

Úgy tűnik, Megbízott asszonynak az a mérgező környezet, ha egy országban nincs túlsúlyban a liberális fősodor, hanem épp csak annyira van jelen, mint a konzervatív oldal. Sajnáljuk, ha egyesek nem azt a liberális hegemóniát találják itthon, mint amit a »fejlett« Nyugaton megszokhattak, számunkra azonban a médiapluralizmus a különböző nézetek egyenlő megjelenését jelenti.

Azt is lassan megszokhatjuk, hogy a szokásos frázisokkal próbálják a gyermekeink védelmében tett intézkedéseket is élesen bírálni. Ezzel kapcsolatban ugyanakkor álláspontunk világos: senki, még az ENSZ sem mondhatja meg a magyar szülőknek, hogyan neveljék gyermekeiket. Ez az ő kizárólagos joguk, amit mindenkinek tiszteletben kell tartania.

Az pedig csak hab a tortán, hogy a teljesen »független és objektív« Irene Khan egyébként nyolc évig volt a Soros György által is bőségesen megfizetett egyik NGO főtitkára…””— szólt Magyarország igazságügyi miniszterének válasza.

 

A hozzászólók a moderátorok legnagyobb igyekezete ellenére is megosztották ellenérzéseiket Varga kirohanásával kapcsolatban, ezekből elcsíptünk és most megosztunk párat:


forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top