Politika

Hatalmas bukta – Egy napot bírt a Lázár által átadott tram-train!

Pestibulvar.hu

Tegnap reggel hatalmas sajtóérdeklődés és a teljes magyar közlekedési kormányzat színe előtt avatta fel Lázár János a Hódmezővásárhely és Szeged között közlekedő tram-train első járatát.

 

A nagy felhajtás és csillogás azonban nem tartott sokáig, a járatot használók az átadást követő reggelen arra ébredhettek, hogy

A 72 MILLIÁRD FORINTBA KERÜLT BERUHÁZÁS MEGHIBÁSODÁS MIATT MÁRIS LEÁLLT!

 

A Mávinform a közösségi oldalán azt írja, hogy a “tram-train járatok Hódmezővásárhely vasútállomás és Rókus vasútállomás között közlekednek járműmeghibásodás miatt és a menetrend betartása érdekében”, majd hozzáteszik: “Rókus vasútállomás és Szeged vasútállomások között a Szegedi Közlekedési Társaság saját járművel pótolja a tram-train járatokat.”

 



Rókus vasútállomáson a frissen felavatott tram-train helyett így egy villamos várja a tovább utazókat.

A több tízmilliárdos beruházással kapcsolatban a 444.hu kiemeli, hogy a tram-train vonalán közel négy kilométeres egyvágányú villamospálya épült a teljes felsővezeték rendszerrel, valamint Hódmezővásárhelyen összesen öt váltó és hat megálló. A lap idézi az Átlátszó kalkulációja is, mely szerint a teljes projektre szánt 72 milliárd forint csupán nagyjából 600 utas mindennapi utazását könnyítheti meg.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top