Politika

Kínos – Szájer József öröksége kísérti a fideszeseket!

Fotó: MTI

Hétfőn egy kedves kis ajándékkal lepte meg az Országgyűlés hivatala a parlamenti dolgozók gyerekeit, arra azonban senki sem számított, hogy a csomag milyen kellemetlen emléket idézhet fel a fideszesekben!

 

Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője közösségi oldalán számolt be arról, hogy a gyerekeknek szánt mikuláscsomag tartalmazott egy mesekönyvet, melyben az illusztráció kínos emlékeket hordoz egyeseknek.

A KÖNYV FŐHŐSE, A SZÉL HOZTA RÉZVITÉZ A PARLAMENT ERESZCSATORNÁJÁN MÁSZIK. MELLETTE A SZÖVEG, HOGY “AZ ÉJSZAKA LÁTOTTAK IS ÚJ HITTEL ÉS ERŐVEL TÖLTÖTTÉK EL A SZÍVÉT”

– írja Tordai a közösségi oldalán.

 


Az Országházi mesék illusztrációja bár teljesen ártalmatlan, mégis sokakban felidézi a volt fideszes EP-képviselő, Szájer József immár legendássá vált menekülését egy brüsszeli szexpartiról, mely eset után a rendőrök elfogták a képviselőt és az ügy a lemondásához vezetett.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top