Politika

Leghűségesebb minisztere buktatta le Orbánt – csak cirkusz az egész

Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI/MTVA

Érteni véljük, hogy vajon miért is van bűntudata a Fidesznek a gyermekvédelemmel kapcsolatban. A sajtón sorban söpörtek végig a pedofil, fideszes érintettekről szóló botrányok, ám a méltó büntetések elmaradtak. A legismertebb Kaleta Gábor egykori nagykövet ügye volt, aki némi pénzbüntetéssel úszta meg a 19 ezer pedofil fotót.

 

A Fideszben érezték a bajt, amit a sorban kirobbanó botrányok okoztak, erre csak rátett egy lapáttal Szájer József ereszcsatornás története. A Fideszben megszületett a döntés: gyermekvédelmi törvényre van szükség, elterelve a figyelmet a fideszes pedofil botrányokról. Pedig nem kellett volna itt semmiféle módosítás, egyszerűen a hatályos jogszabályok alapján hűvösre kellett volna tenni Kaletát és a többi hozzá hasonlót, nem pedig a TEK-kel kimenteni Dél-Amerikából.

 

Ehelyett megszületett az a gyalázatos törvény, amely egyenlőség jelet tesz a homoszexuálisok és a pedofilok közé, nem kis nemzetközi felháborodást okozva. Az ellenzék őszi, előválasztási sikerét látva a kormány rátett még egy lapáttal, és gyorsan átvert egy népszavazást is a kérdésben. Ám azt, hogy az egésznek semmi értelme nincs, azt Gulyás Gergely árulta el a kormányinfón. Ugyanis,

A NÉPSZAVAZÁS NEM FOG SEMMILYEN TÖRVÉNYMÓDOSÍTÁST JELENTENI!

 Abban az esetben sem, ha érvényes lesz, hiszen azok a törvények már megszülettek, amikre a feltett kérdések vonatkoznak! Tehát, semmi másról nem szól az egész, mint figyelemelterelésről a kormány utolsó rablási akcióiról. Ha valamit tenni akartak volna, akkor azt megtehették eddig is, Kaleta tisztára mosása helyett.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top