Politika

MSZP: a Völner-ügy lehet Varga Judit karrierjének a vége

ezalenyeg.hu

A Harangozó Tamás a párt frakcióvezető-helyettese szerint a Völner-botrány az igazságügyi miniszter pályafutásának végét kellene, hogy jelentse. Egy normális országban.

 

Klubrádió műsorában az MSZP politikusa arról beszélt, hogy ha Varga Juditnak nem volt tudomása helyettese vesztegetési ügyéről, az megkérdőjelezi alkalmasságát a pozíciójára. Ha tudott róla az meg végképp…

 

Harangozó Tamás lehetetlennek tartja, hogy egy ilyen ügy kirobbanása után az igazságügyi miniszter a bársonyszékében maradhasson.

“Az utóbbi évek legnagyobb, nyilvánosságra került vesztegetési botránya a Völner-ügy”

– véli az ellenzéki politikus.


 

 

Habár ez csak a jéghegy csúcsa, ugyanis az egész NER a korrupcióra, a haveri pénzosztásra épül.

Gondoljunk csak a trafikmutyikra, a 35 éves kaszinó-koncessziókra, a szintén 35 évre szóló autópálya-koncesszióra, a közpénzek alapítványokba helyezésére, a pozíciók bebetonozására,

hogy a következő ciklusban is a NER emberei lehessenek olyan kulcspozíciókban, mint az NMHH elnöki posztja.

Kiváló példa erre a legfőbb ügyész 2/3-os leválthatósága vagy az Orbán-család megélhetését biztosító bányafelügyelet behelyezése a Rogán-féle „mutyihivatalba” – írja Harangozó Tamás.

 

rádiós interjúban Harangozó Tamás emlékeztet, hogy a Völner-ügynek van egy másik érdekessége is. Nevezetesen, hogy a Pegasus-ügy kirobbanásakor Varga Judit azt mondta, hogy Völnerre hagyta a jogot, hogy jóváhagyja a titkos megfigyeléseket. De most kiderült, hogy Völnert is megfigyelték.

 


Az MSZP politikusa úgy gondolja, hogy Don Pintér Sándornak és Orbánnak is tudnia kellett Völner viselt dolgairól…

Varga Juditnak távoznia kell!

 

Harangozó úgy véli, hogy Vargát Orbánék arra használják, hogy Brüsszelben kioktató modorban beszéljen, de valójában nemzetközi téren nem lehet komolyan venni.

Persze dönthet úgy Varga, hogy nem mond le, de az nagyon sokba kerülne a Fidesznek – nyilatkozta.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top