Belföld

Felháborító hogy itt emberek ettek: Az ország legmocskosabb kínai büféjéről készítettek felvételt

fuggetlennemzet.hu

Meglátták a konyhát, és azonnal bezáratták a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ellenőrei a Pest megyei kínait. A Nébih beszámolója szerint

“az étterem üzemi területén általános volt a takarítatlanság, mind a nyílászárók, a padozat, a munkafelületek, a polcok, de még az edények, az eszközök és a villanykapcsolók is rendkívül szennyezettek, tisztítatlanok voltak.”
“Több helyen szennyezett, undort keltő textilrongyot találtak az ellenőrök.”
“Az élelmiszerek tárolásával is akadtak gondok: közös hűtőtérben tároltak eltérő higiéniai megítélésű élelmiszereket (pl. friss hús, konzerv, zöldség, főtt tészta), de számos esetben közvetlenül a padozaton tárolták az élelmiszereket.”
“Az egységben különböző helyeken, a főzőtér egyik polcán, az ablakpárkányon, az alapanyagraktárban, a tojásraktárban és az emeleti előtérben tároltak személyes és egyéb, a technológiához nem kapcsolódó tárgyakat (pl. vasaló deszka, létra, fogkefe, lábbelik).”

A kínai konyhájában uralkodó állapotok az ellenőröknek is feladta a leckét, a Nébih szerint “az eljárás és a bírság megállapítása folyamatban van.”


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top