Politika

DK: Mennyit keres rajta Orbán, hogy háromszor annyiért vesszük az orosz gázt, mint a többi európai ország?

nyugatifeny.hu

Molnár Csaba szerint Orbán önerőből nem lehet ekkora balek, inkább valami sötét biznisz van a háttérben.

A G7 gazdasági portál nyomán mi is beszámoltunk róla, hogy az Európai Unióban Magyarország fizeti a második legmagasabb árat az orosz gázért.

Dr. Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke sajtótájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet: miközben Orbán az Oroszországgal ápolt jó gazdasági kapcsolatokról és a rezsicsökkentés megvédéséről papol, valójában

  • háromszor annyiért vesszük az orosz gázt, mint a románok,
  • és négyszer annyiért, mint a szlovének.

Molnár hozzátette: az Orbán-kormány hatalmas mellel hirdette, hogy milyen fantasztikus hosszú távú szerződés kötött Oroszországgal, s hogy Magyarország fog a legkevesebbet fizetni a gázért egész Európában, aztán ennek éppen a fordítottja történt.


“A Demokratikus Koalíció tudni akarja, mennyi pénzt kap Orbán Viktor Vlagyimir Putyintól azért, hogy a Magyar Állam fizeti majdnem a legtöbbet az orosz gázért Európában!

Mennyi a júdáspénz, amiért cserébe Orbán törvénytelen kormánya háromszor annyiért veteti meg a magyarokkal az orosz gázt, mint amennyiért a románok veszik?

Mennyit ér meg a magyar miniszterelnöknek az, hogy négyszer annyit fizetünk az orosz gázért, mint Szlovénia?

Hogyan lehetséges az, hogy minden európai ország, amely rosszabb kapcsolatokat ápol Oroszországgal, mint Orbán törvénytelen kormánya, olcsóbban kapja tőlük a gázt?

A DK tudni akarja, hogy mennyi pénzt keres ezen Orbán Viktor és az oligarchái!”

– sorolta kérdéseit Molnár Csaba.


forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top