Politika

Szijjártó Péter szerint “Magyarország nagy barátja” a véreskezű diktátor jobbkeze

nyugatifeny.hu

Megy a haverkodás.

Szijjártó Péter Facebook-bejegyzésben adott hírt a török külügyminiszterrel, Mevlüt Çavuşoğluval való találkozójáról. A Finnország és Svédország NATO-tagságát megfúrni igyekvő ország külügyi tárcájának vezetője, Recep Tayyip Erdoğan török diktátor kulcsminisztere a magyar külgazdasági és külügyminiszterrel a két ország közti stratégiai partnerségről tárgyalt.

Szijjártó Péter ezt írta:


Most, amikor minden bizonytalan és billeg, különösen felértékelődnek a barátságok és a stabil kapcsolatok. Törökország stratégiai partnerünk,

Mevlüt a magyarok nagy barátja.

Magyarország földgázellátása jelenleg több irányból is biztosított, de a legfontosabb számunkra a déli szállítási útvonal, melynek Törökország kulcsországa. A barátom most is arról biztosított, hogy bízhatunk bennük, a rajtuk keresztül vezető szállítási útvonal hibátlanul fog működni a jövőben is.

(Szijjártó Péter/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top