Belföld

Magyar Lidl botrány: összeverte az ártatlan vásárlót a biztonsági őr, reagált az üzletlán

fuggetlennemzet.hu

A túlbuzgó biztonsági őr tolvajnak nézte az ártatlan vásárlót, akit úgy nekivágott a pénztár ablakának, hogy darabokra tört a plexi.

K. László gyanútlanul lépett be a józsefvárosi Corvin sétányon levő Lidl áruházba. Mivel nem találta meg, amit keresett, elindult kifelé. Azonban a pénztár és az ajtó között eléugrott egy biztonsági őr.

“Nem hordott a férfi egyenruhát, nem volt jelvénye, azonosító kártyája, nálam 30 kilóval nehezebb, 20 centivel magasabb lehetett. Tegezve, megvető hangsúllyal közölte velem, hogy biztonsági őr, én pedig loptam, azonnal pakoljam ki a zsebeimet. Megfagyott a levegő körülöttünk, a vásárlók, pénztárosok úgy néztek rám, mintha körözött gyilkos lennék, majd elsüllyedtem a szégyentől – mesélte László a Blikknek.

A vevő kérte az őrt, a szabályok értelmében menjenek el az áruház egyik külön helyiségébe, ahol tanúk előtt bebizonyítja, hogy téved. A biztonsági őr szitkozódni kezdett, rángatta Lászlót. “Ez már sok volt nekem, kértem, hagyja abba, vegye le rólam a kezét, de rám sem hederített. Nekivágott a legközelebbi pénztárnak, összetört a plexi, hullottak a nyakamba a műanyag darabjai, megrongálódott a holmim is. Akkorra értek oda a rendőrök – folytatta a történetét László.


A járőrök fél perc alatt bebizonyították, az őr tévedett. Megkérdezték a vevőt, kíván-e feljelentést tenni, azonban László nem akart a bíróságra menni. Kérte az üzletvezetőt, térítsék meg a kárát, mira az őr készpénzben fizette ki a vevő által mondott kárösszeget.

Tőzsér Judit, a Lidl kommunikációért felelős vezetője a lapnak elismerte a botrányos esetet és bocsánatot kértek a vásárlótól. Hozzátette: a biztonsági őr nem a Lidl alkalmazásában áll.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top