Politika

Nem sikerült eltitkolni: ázsiai vendégmunkásokkal törné le Orbán a magyar béreket

Pestibulvar.hu

Miközben a kormányzati sajtóból ömlik ránk a propaganda, hogy milyen jól is keresünk, és megvédik a migránsok ellen a magyar emberek munkáját, a valós helyzet ettől jócskán eltér. Nem is merték bejelenteni, el kellett dugniuk egy salátatörvénybe.

A valóságban nagyon sok munkahelyen a dolgozók nem érzik jól magukat, nincs jövőképük, alacsony a fizetésük és egyre nagyobb a túlterheltségük a hiányzó szakemberek miatt. A munkavállalók pedig Egy frissen fölvett dolgozótól azonnal ugyanazt a tempót várják el, mint a rutinosabbaktól, az előírt gyártási mennyiséget is azonnal megkövetelik. Mindezt, pedig nem azzal akarja orvosolni a kormány, hogy nagyobb fizetéseket adna, jobb munkahelyi körülményeket biztosítana, és védené a munkáltatói szeszélyektől a munkásokat, hanem

VIETNÁMI, INDONÉZ, MONGOL, FÜLÖP-SZIGETEKI VENDÉGMUNKÁSOKKAL TÖRNÉ LE A MAGYAR BÉREKET!


Minderre véletlenül derült fény, a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő szabályozási kérdésekről címet viselő javaslatcsomagból, ami lehetővé tenné, hogy a harmadik országbeli állampolgárok minősített munkaerő-kölcsönzőkön keresztül könnyített úton érkezhessenek Magyarországra, és akár munkavállalási engedély nélkül is dolgozhassanak! Ezzel semmi mást nem tett a kormány, minthogy a képünkbe vágta:

NE UGRÁLJ, MERT JÖN HELYETTED AZ ÁZSIAI, AKI NEM SZÓL MAJD VISSZA!

Ne csodálkozzunk, hogyha egy kormány így bánik a saját munkavállalóival, akkor azok bizony továbbállnak nyugat-európai országokba, ahol nemcsak többet keresnek, de ami ennél is sokkal fontosabb, megbecsülik őket. Orbán újra bebizonyította, nincs szüksége szakképzett, művelt emberekre, ő csak bambán bólogató szavazókat akar, és olcsón dolgozó “robotokat”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top