Politika

El akarták tüntetni a nyomát – kudarcba fulladt a történelem hamisítás

Pestibulvar.hu

A 2010-ben elfogadott, a nemzeti összetartozás napjáról szóló törvényben ez áll: „Az Országgyűlés kinyilvánítja, hogy a több állam fennhatósága alá vetett magyarság minden tagja és közössége része az egységes magyar nemzetnek, melynek államhatárok feletti összetartozása valóság, s egyúttal a magyarok személyes és közösségi önazonosságának meghatározó eleme.” Ám Kövér László sem mindig gondolta így, ma viszont ez már annyira kellemetlen neki, hogy megpróbáltas eltüntetni. Nem sikerült.

 

A parlamenti napló ugyanúgy, mint minden mást, rögzítette a Parlamentben 1990. június 4-én történteket  is. A hivatalos dokumentum ezen része így szól Szabad Györgynek, az Országgyűlés első elnökének felszólalásáról: „Több oldalról fordultak hozzám képviselőtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselőtársaimat, álljunk fel!

(EGYPERCES NÉMA FELÁLLÁS, A FIDESZ KÉPVISELŐI KIVONULNAK.)

 


Köszönömszépen.”  A fentebbi részlet a parlament honlapjának azon részéből van, ahol hivatalosan lehet keresni a felszólalásokat, ám ez a részlet annyira kellemetlen lehet Kövérnek és a Fidesznek, akik politikájuk központjába állították a trianoni tragédiát, hogy

AZ IRATOT ELTÜNTETTÉK AZ INTERNETRŐL!

 

Az alábbi képen jól látható, hogy melyik linken, mi volt olvasható eredetileg (régebbi anyagok is hivatkoznak erre a linkre), de ha most rákattintunk, akkor ennek csak a hűlt helyét találjuk! A web időgép szolgáltatása segít nekünk, hogy lássuk, valamikor valóban létezett az oldal.


Természetesen előfordulhat olyan eset, hogy egy weboldal anyaga másik linkre kerül struktúra váltás miatt, ám ekkor a régi linkek átirányításra kerülnek az újra, hogy ne vesszen el anyag senki számára. Egy országgyűlésben ez alapvető fontosságú lenne. Kövérék azonban nem voltak elég szemfülesek, mert több másik anyagban fellelhető a szöveg, igaz másikik parlamenti vita részletében, amikor is idézik az ominózus részletet. Azt pedig, hogy mennyire gondolják komolyan azt, hogy a magyarság minden tagja része a nemzetnek, jól mutatja, amikor Kövér László házelnök és Gulyás Gergely miniszter nemrég azt mondta: szerintük az ellenzék nem a magyar nemzet része. Amennyiben csak egy átmeneti hibáról van szó, vagy csak elrontották a tartalom költöztetést, várjuk a jelzést, és leközöljük a Fidesz köpönyegforgató viselkedésének hivatalos nyomát!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top