Politika

Európai Néppárti politikus: Ki fog derülni, mivel veszik rá Orbánt az oroszok az együttműködésre

ezalenyeg.hu

Az Európai Néppárt frakciójának külügyi szóvivője keményen beszólt Orbánnak. Véleménye szerint egy nap kiderül, mivel veszik őt rá az oroszok az együttműködésre.

 

Michael Gahler, az Európai Néppárt frakciójának külügyi szóvivője a Twitteren szólt be keményen a felcsúti szotyiköpködőnek.

Szégyellje magát Orbán!

-írta a bejegyzésben.


Gahler azt nehezményezte, hogy Magyarország miniszterelnöke, amellett, hogy blokkolja az uniós szankciókat Oroszországgal szemben, még Kiril pátriárkát, az ortodox egyház fejét is védi.

Ez a komoly vallási ranggal rendelkező személy dicsőíti Ukrajna megszállását, és ezzel együtt a háborút is! Természetesen Putyint is védelmezi isten nevében.

Na kérem ezt a személyt védi Orbán Viktor!

A miniszterelnök egyébként azt nehezményezi, hogy az EU-által vagyonbefagyasztással és beutazási tilalommal sújtott személyek között ott van Kirill pátriárka is. Gahler abba is belemegy, hogy kifejti, számára egyáltalán nem világos, miért áll ki Orbán egy ilyen személy mellett, és mi ennek az oka.

Egy nap majd kiderül, az oroszok mivel veszik rá Orbánt az együttműködésre.

-állt a bejegyzésében.


Ezt a napot nagyon sokan várjuk!

Bőséges bizonyítékokkal, hogy végre egész Magyarország rájöjjön, milyen ember van hatalmon.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top