Politika

Videóval: Németh Szilárd csujjogatva örvendezik, amiért leszakadt az ég Budapesten

nyugatifeny.hu

Teljesen felpörgött tőle.

Nemrég beszámoltunk róla, hogy komoly kakaskodás tört ki a csepeli Fideszen belül, amely Németh Szilárd hatalmi harcaira vezethető vissza. Ábel Attila csepeli alpolgármester arról számolt be, hogy Németh meg akarta buktatni a kormánypárti polgármestert, Borbély Lénárdot ebben Ábel azonban nem akart részt venni.

Láthatóan nem zavarta meg a rezsibiztost, hogy nyilvánosságra kerültek a botrányos információk. Ma a politikus egy meglehetősen furcsa videót töltött fel a Facebookra. A rezsibiztos a mindössze hét másodperces videójában annak örvendezett, hogy nagy mennyiségű csapadék esett az országban, és a csepeli Kozma István Birkózó Akadémia felett is leszakadt az ég.

Medárd után egy nappal megérkezett az égi áldás a Kozma István Birkózó Akadémiára is, vuhuuuuuu!” — örömködött a politikus.


(Németh Szilárd/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top