Politika

Orbán politikája miatt teljesen elszigetelődünk Európában

ezalenyeg.hu

A Fidesz-kormányból senkinek semmi haszna sincs. Lehúzzák a magyar embereket, lehúzzák az Európai Unió többi országát. Magyarország egykori szövetségesei is megkérdőjelezik azt a politikát amit Orbánék képviselnek. A lengyel miniszterelnök-helyettes szerint száz sebből vérzik mindaz, amit a magyar diktátor csinál.

 

Az Orbán-kormánnyal nagy gondok vannak, és ez a holdról is látszik, nemhogy Lengyelországból. Nekik mindig a legaljasabb módon kell mindent véghez vinniük. Így akadályozzák az Oroszország elleni szankciókat is.

Putyin és Orbán miatt az egykor baráti országok is folyamatosan elfordulnak Magyarországtól.

Jarosław Kaczyński, lengyel miniszterelnök-helyettes egy politikai eseményen beszélt a magyar miniszterelnökről nem túl kedvező szemszögből. Ebben az igazán érdekes, hogy Kaczyński mindig védte Magyarországot, vagyis Orbán Viktort a hazugságaival együtt, most viszont ő is kikelt magából a nyilvánosság előtt.

A lengyel miniszterelnök helyettes szerint:

Nagyon komoly probléma van Magyarországgal jelenleg, amelyet én nem kívánok félvállról venni.

Kaczyński akkor rágott be igazán Orbánra, mikor az EU-nak fel kellett függesztenie, az alkohol és dohánycsempészetből, valamint olajbziniszből megtollasodó Kirill pátriárka elleni szankciókat. Erre azért kényszerült a nyugat, mert Orbánék nem szavazták meg a képmutató pátriárka elleni megszorításokat.


Orbánék politikája már lassan mindenkinek kezd az idegeire menni, mert semminek sem kedvez, a saját pénztárcájukon, Oroszországon, a leszakadt és visszamaradt balkáni nem EU-s országokon kívül, amelyek meg 30 éve már az orosz maffia kezében vannak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top