Politika

Novák Katalin: A hadsereg főparancsnokaként felelős vagyok a magyar emberek biztonságáért is

nyugatifeny.hu

Mindenki megnyugodhat.

“A hadsereg főparancsnokaként felelős vagyok a magyar emberek biztonságáért is. Különösen most, amikor háború van a közvetlen szomszédságunkban.

Ezért ma az ország legérzékenyebb – az Ukrajnával határos észak-keleti – határszakaszát és az ott állomásozó katonákat látogattam meg. Meggyőződhettem katonáink felkészültségéről, illetve a magyar haderőfejlesztés mára kézzel fogható eredményeiről.

Itthon és külföldön is mindent megteszünk a béke érdekében. Közben viszont fel vagyunk készülve minden olyan helyzetre, amely a magyar emberek biztonságát veszélyeztetheti. Köszönöm a magyar katonák munkáját és családjaik helytállását”

— írta szerdán közösségi oldalán Novák Katalin köztársasági elnök, mely bejelentéséhez megannyi fotók is mellékelt:“A katonacsaládból származó Kiss Péter Roland honvéd kadét kiváló tanulmányi eredményének jutalmaként elkísért a mai határlátogatáson. A Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium növendéke jövőjét vadászpilótaként képzeli el. Sok ilyen céltudatos és tehetséges fiatalra van szüksége a hazának. Sok sikert, Péter! Öröm volt a mai találkozás, beszélgetés. Köszönöm”

— jelentette ki később Facebook-oldalán Novák, újfent vidám szelfik kíséretében:

Novák Katalin egy keddi bejegyzésében pedig beszámolt a rigai csúcstalálkozó részleteiről is, amiről úgy tudósított, egyedüliként képviseli a békét, továbbá hozzátette, ez nem a mi háborúnk, de ellenünk, “békeszerető emberek” ellen is vívják.

“A rigai csúcstalálkozón egyedüliként beszéltem a békéről. Ez nem a mi háborúnk, de ellenünk, békeszerető emberek ellen is vívják.

Mi az igazság és az ártatlan áldozatok mellett vagyunk”

— fogalmazott közösségi oldalán a magyar államfő.


(Novák Katalin/Facebook) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top