Politika

Kiderült: Novák Katalin egy mosolygós Magyarországért dolgozik, ahol jó megöregedni

nyugatifeny.hu

Rendületlenül fellép az elesettek védelmében.

Öt pontban összegezte küldetését Novák Katalin köztársasági elnök, amit közösségi oldalán jelentett be. Az államfő bejegyzésében hitet tett arról, hogy továbbra is a családokért fog dolgozni, mint írta, “jövőnk a gyermekekben van”. Az államfő arról is tájékoztatott, hogy továbbra is számíthatnak rá azok, akik rosszabb körülmények között, nehéz helyzetben élnek.

“Fellépek az elesettekért, mindazokért, akiket kevésbé hallunk, látunk”

— jelentette ki Novák Katalin.

Mindezen túlmenően az államfő elkötelezett a tehetséges fiatalok felkutatásában is, mint írta fontos, hogy “a lehető legtöbbet hozzák ki magukból”. Missziójának utolsó pontjában arról írt, hogy

egy szerethető és mosolygós Magyarországot szeretne, ahol jó megszületni, családot alapítani és megöregedni.

“Hiszem, hogy a XXI. században még jobb, szebb, békésebb, gazdagabb és biztonságosabb életet teremthetünk és közösen egy szerethető, mosolygós Magyarországért dolgozunk, ahol jó megszületni, családot alapítani és megöregedni. Számíthatnak rám, én pedig számítok az Önök támogatására!”

— jelentette ki a köztársasági elnök.

Novák Katalin bejegyzését alább közöljük:

1. A családokért továbbra is dolgozom: azért, hogy minden vágyott gyermek megszülethessen és biztonságban felnevelkedhessen, hiszen jövőnk a gyermekekben van. A megfogant emberi életet minden körülmények között védeni fogom.

2. Kiállok azért, hogy a nők szabadon kiteljesedhessenek családjukban és hivatásukban egyaránt, és minél több lehetőségük legyen a boldogulásra.


3. Számíthatnak rám azok is, akik rosszabb körülmények között, nehéz helyzetben élnek. Fellépek az elesettekért, mindazokért, akiket kevésbé hallunk, látunk.

4. Feladatomnak tartom, hogy a tehetséges fiatalok mellett álljunk: felfedezzük, gondozzuk őket, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból.

5. Hiszem, hogy a XXI. században még jobb, szebb, békésebb, gazdagabb és biztonságosabb életet teremthetünk és közösen egy szerethető, mosolygós Magyarországért dolgozunk, ahol jó megszületni, családot alapítani és megöregedni.
Számíthatnak rám, én pedig számítok az Önök támogatására!

(Novák Katalin/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top