Politika

Az eurót hétfőn 404,85 forinton is jegyezték, ami a forint új árfolyammélypontja

ezalenyeg.hu

A szakértők szerint kibékülhetünk a ténnyel, 400 alá már nem megy az euró értéke. Mindezt köszönhetjük Orbán Viktornak, és azoknak a fideszes gazdasági szakértőknek, akik valószínüleg vásárolták a diplomájukat. A pénzünk lassan már csak tapétázásra használhatjuk.

 

Az árak az egekben, a pénzünk semmit sem ér. Ezek a tények nem érték váratlanul azokat, akik nem dőltek be Orbánék választások előtt hazugság propagandájának.


Hétfőn újabb mélypontot ért el a fizetőeszközünk. Az eurót 404,85 forinton jegyezték, sokak szerint immár ez az új mélypont!

A szakértők szerint semmi jóra nem számíthatunk a jövőben. A forint elértéktelenedése egy olyan folyamat következménye amit Orbánék még évekkel ezelőtt indítottak el. Nem hiába hangzott el annyi figyelmeztetés a választások előtt:

Orbánék még nagyobb csődbe juttatják Magyarországot.

A fizetőeszközünktől sajnos nem túl sok jót várhatunk a közeljövőben.

A hétfő esti 402,36 forint után kedd reggel hét órakor 402,34 forinton állt a mutató.


Amennyiben még erősödne is a forint valami csoda folytán, arra már nem számíthatunk, hogy 400 alá megy. Ki kell békélnünk a ténnyel:

Fidesz-kormány elintézte nekünk, hogy tapétázhassunk a pénzünkkel!

A forint június elseje óta 1,3 százalékkal gyengült az euróval, 4,0 százalékkal a dollárral, 3,2 százalékkal a svájci frankkal szemben szemben.

Mindeközben Orbán emberei valószínűleg nagyokat nyerészkednek a forint elértéktelenedéséből, miközben nekünk lassan már kenyérre sem futja.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top