Politika

Megérte nyalni: 7 milliós Rolexet villantott Tóth Gabi

ezalenyeg.hu

A fideszesek, NER-lovagok, strómanok körében nem ritka, hogy milliós karórákkal mutatják meg a pórnépnek, ők ezt is megtehetik. Tóth Gabi példájából az is kiderül, hogy NER-celebnek is nagyon megéri lenni. Már, ha valakinek van gyomra hozzá, hogy ezeknek nyaljon.

 

A Pénzcentrum szúrta ki, hogy a celebek, közszereplők luxusóráival foglalkozó Lakatos Zsolt Tik-Tok csatornáján a NER-celebbé előlépett Tóth Gabi 7 milliós Rolexéről készített videót.

Az első ránézésre is látszott, hogy ez egy Rolex Submariner, méghozzá arany-acél változat […] Ennek a listaára 14600 euró, a piaci ára, pedig valamivel 17 000 euró fölött van, ami annyit jelent, hogy megközelíti a 7 millió forintot.

– foglalta össze röviden a lényeget az óraszakértő.


Azt ugyan nem tudni, hogy a nemzeti énekesnő még világi celeb korában vette-e a luxusórát vagy már azután, hogy eladta magát a NER-nek, de az biztos, hogy anyagilag megérte neki a Fideszt szolgálni. Hogy emberileg hogy viseli azt, hogy a képmutató, hazug, tolvaj kormány reklámarca, az majd idővel kiderül.

Fluor Tomi is beszólt a magát a hatalomnak eladó énekesnőnek.

A repper már többször kritizálta a Fideszt, így nem csoda, hogy most az állampárt hálójába került énekesnőt is gúnyos szavakkal illette.

ha tudtam volna, hogy hétmilliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben.

– írta Fluor a Twitteren utalva Tóth Gabi nem régiben megtalált, megkérdőjelezhető istenhitére.

A NER-celeb sértődötten reagált a jogos kritikákra. A férjétől átvett Insta-sztoriban egy gagyi Rolexről készült képet kommentált az alábbi primitív szöveggel:

„Orra eladdo! Eredetti sájci orra mer mán nem köll – tizenhétteze ejuró”

Lehet, hogy viccesnek szánták, leginkább csak szánalmasra sikerült. Nincs mese: ha valaki a hatalom seggében van, meg kell szoknia a szart.

Aztán Gabi elővette az értelmiségi gúny eszközét:

„na! Van remény! Ma már csak az órámmal tudnak hergelni… jövő héttől nyugi lesz talán. Juhhu! Ez most már tényleg vicc, de lehet, hogy hétfőre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt”.


Érzi ő, hogy ára van annak a közpénznek, amit a Fidesztől kap, de még nem tudja, hogy mekkora.

 (forrás: PénzcentrumNépszava) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top