Politika

Szijjártó bejelentette: Magyarország óriási támogatást nyújt Pakisztánnak

nyugatifeny.hu

Megduplázzák a pakisztáni fiataloknak nyújtott ösztöndíjak számát.

Ma Qamar Javed Bajwa pakisztáni vezérkari főnököt fogadhattam Budapesten, a tárgyalás középpontjában pedig természetesen az Ukrajnában dúló harcok álltak — számolt be róla közösségi oldalán Szijjártó Péter külügyminiszter csütörtökön.

“A háború valamennyi ország számára kihívást jelent, de különösen súlyosan érinti a világ amúgy is nehézségekkel küzdő, katasztrófákkal szembesülő térségeit”

— írta a tárcavezető.


“Egyetértettünk, hogy támogatni kell minden lépést, amely közelebb visz a háború befejezéséhez, és végre el kell felejteni az olyan intézkedéseket, amelyek csak további eszkalációhoz vezetnek.

A szankciós politikáról egyre látványosabban bizonyosodik be, hogy nem működik, mivel az oroszok meggyengítésére tett kísérletek Európát kényszeríthetik térdre”

— fejtette ki Szijjártó, elismételve a kormányzati szlogent, hogy “a szankciók Európát kényszerítik térdre”.

“Mai megállapodásunk szerint Magyarország támogatást nyújt Pakisztánnak,

hogy kezelni lehessen az elmúlt időszak rendkívül súlyos árvizeinek hatásait, ezért gyógyszereket és higiéniai eszközöket küldünk az országba,

emellett megduplázzuk a pakisztáni fiataloknak nyújtott ösztöndíjak számát Magyarországon”

— jelentette ki.


(Szijjártó Péter/Facebook) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top