Politika

Válság ide, válság oda, Orbánék 154 milliót szórnak el hazugsággyáruk épületének felújítására

ezalenyeg.hu

Orbán rendszerének, hatalma bebetonozásának alapja az a hazugsággyár, amin töménytelen mennyiségben ontja az ócska fideszes propagandát. Erre mindig volt és sajnos úgy tűnik lesz is pénz, persze az adófizetők zsebéből kivéve. Még most is, amikor egy tisztességes magyar ember azt sem tudja, hogyan fizesse ki a megemelt rezsiszámlát.

Bár egyre több állami beruházást halasztanak el Magyarországon, úgy tűnik, ez a közmédiát nem érinti – írta meg a Média1 az Átlátszóra hivatkozva.

Kiderült ugyanis, hogy 154 millióból fogjákk megújítani a közmédia Kunigunda úti épületét.

(Kiemelt képünkön ez az épület látható, a 2018-az tüntetések idején.)

Nem az az egyetlen pénzszórás a közmédiának korántsem nevezhető hazugsággyár körül. 30 millió forint értékű keretszerződéssel, 12 hónapra közönségszervezési feladatokra is írt ki tendert az MTVA. Az pedig tavaly derült ki, hogy 590 millióért szereltetnek beléptető kapukat a Kunigunda úti épületbe.


Hiába a válság, hiába a rohamos drágulás, hiába az elszegényedő magyar társadalom, hazugsággyárra nem sajnálja a pénzt Orbán.

Azért van szüksége Orbánéknak adófizetői pénzen jóltartott propagandagépezetre, mert nem tudnak és nem is akarnak a magyar embereknek valódi segítséget nyújtani a megélhetési válság alatt. Emiatt a tisztességes, bérből és fizetésből élő kisemberek egyre dühösebbek, elégedetlenebbek lesznek. Velük kell, hogy elhitesse a hazugsággyár, hogy ez nem Orbán, nem a fideszes csicskái és nem az adófizetők pénzén csüngő Mészáros-féle strómanhálózat bűne, hanem nem létező ellenségeké. Most épp minden az EU, meg az ellenzék hibája.

De ne dőljünk be a hazugságoknak! Ne hagyjuk magunkat megvezetni! Minden felelősség az egyeduralommal bíró Orbánt és velejéig romlott rendszerét terheli!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top