Politika

Váratlan: Az MSZP-s Ujhelyi István örül Dobrev Klára árnyékkormányának (+videó)

nyugatifeny.hu

Valaki, aki nem az irigység és a lehúzás hangján szólalt meg.

Az ATV kedd reggeli műsorában kapcsolták Ujhelyi Istvánt, az MSZP európai képviselőjét, akit a fideszes riporter, Kárász Róbert a beszélgetés utolsó perceiben Dobrev Klára frissen bejelentett árnyékkormányáról kérdezett.

Ujhelyi elmondta:

“Én örülök annak, ha az ellenzék, ki-ki más módon, de a rendszer lebontásáért dolgozik.

Ha azt kérdezi, hogy jobban örülnék-e annak, hogy Dobrev Klárának hívják Magyarország miniszterelnökét, mint annak, hogy Orbán Viktornak, akkor az a válaszom, hogy sokkal jobban örülnék Dobrev Klára miniszterelnökségének”

Ujhelyi hozzátette: ő maga az Esély mozgalmat építi, aki egy országos szociáldemokrata hálózat lesz, ő ezzel tud hozzájárulni a kormányváltáshoz.


Az MSZP-s politikus kiemelte azt is, hogy Dobrev Kláráék egy, a nyugati demokráciákban sok helyen előforduló politikai utat választottak az árnyékkormány felállításával.

Ujhelyi mindenkinek szurkol, aki önmaga helyett a társadalom problémáival van elfoglalva, mert ezek összessége fogja elhozni az Orbán-rendszer bukását.

Az idézett részleteket az alábbi beszélgetés utolsó két percében találod:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top