Politika

Elképesztő: Sok millió forintot és luxusautókat foglalt le a bíróság a korrupcióval vádolt fideszes családjától

nyugatifeny.hu

Állítólag legálisan szerezték.

Völner Pál korrupcióval vádolt volt fideszes államtitkár családja sem úszta meg a vagyonzárat, luxustárgyakat és milliókat foglaltak le tőlük.

A vagyontárgyakat most lehetett megimserni a vádiratból, és bár Völner vagyonnyilatkozatai alapján elég szerényen élt, családtagjaira ez már nem feltételnül volt igaz.

Az ügyészség lefoglalta a volt államtitkár feleségének banszámláján lévő 8,5 millió forintot, egy Lexus autót és egy VI. kerületi lakást.

Fiától két autót is elkoboztak, egy 320 lóerős, tűzpiros Porsche Cayman S sportautót és egy Mini Coopert, emellett pedig ingatlanjaitól és cégétől is meg kellett szabadulnia.

Völner két lánya sem úszta meg, egyiküktől 34 millió forint készpénzt vettek el, másikuktól pedig üzletrészét egy gazdasági cégben.

A vagyonzár valószínűleg nem ideiglenes lesz, az ügyészség ugyanis indítványozta, hogy vagyonelkobzást rendeljenek el.


Völner korábban azt nyilatkozta, hogy csak történelemkönyvekben fordul elő olyan, hogy családtagokat büntettek meg ítélet nélkül. Szerinte családja vagyona igazolt, legális jövedelemből származik.

(via 24.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top