Politika

Picsogott egy sort a közmédiának Tóth Gabi: “Mártírt csináltak magukból a hátamon!” (+videó)

nyugatifeny.hu

Rossz neki.

Elfogadta a rá osztott “rock angyal” szerepet a Megasztárban, mert fiatalon mindenkinek meg akart felelni — mondta Tóth Gabi a Magas és mély című műsorban.

Az énekesnő azt mondta: a kislánya születése után vált igazán fontossá számára, amit otthonról, a szüleitől hozott.

“Hiába próbálok mesélni nagyon őszintén arról, hogy nekem ez milyen megélés volt, sokan nem akarják befogadni. A közönség sokkal jobban befogadja, tehát ha elmegyek bárhova beszélgetni emberekkel, akkor ott nincs kérdés. Van egy nagyon komoly, masszív hátország, egy fal, amik nem akarják az emberek elé engedni a valós, őszinte gondolataimat. Elindult egy olyan médiakarakterem, ami

teljesen ismeretlen számomra is”

— panaszkodott.

„Nekem személyes tanácsot senki nem adott, mindenki egyből a nyilvánosság előtt fejtette ki rólam a véleményét, úgy, hogy órákat beszélgettünk előtte privátban. Ebből is láttam, hogy mindenki megfogja a hírverést, mert mindenkinek jót tett, aki erre a hullámra felült: jöttek a kattintások, negatív hősből ő egy nagyon komoly megmondó hőst csinált magából az én hátamon, sokan

mártírt csináltak magukból a hátamon”

— mondta azokról az emberekről, akik szerinte csak kihasználták őt.

Arról is beszélt, hogy főleg az interneten támadják,

“(…) a koncerteken nem jön oda senki, hogy »Tóth Gabi, azért utállak, mert keresztény vagy«, vagy »azért nem szeretlek, mert nem tudom milyen órát láttam a karodon«, vagy »azért mert matyóruhát vettél fel”

— fogalmazott.


Tóth Gabi tudja, hogy megosztó ember, de nem érti, kinek árt azzal, amiben hisz. Közölte: ő nem akar harcolni, mert a békében hisz.

A teljes beszélgetést itt tudod megnézni:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top