Politika

“Viktor, beszéld meg Putyin haveroddal, ő csinálja a háborút!” — Nagyon kiakadtak az emberek Orbánékra, amiért hülyének nézik őket

nyugatifeny.hu

Ezt már nem veszik be.

Egészen meghökkentő bejegyzéssel rukkolt elő Magyarország Kormánya Facebook-oldalán. Miközben a magyar kormány tartaná a markát az EU-s pénzekért, bejegyzésükben arról írtak, hogy “aki szankciók révén beavatkozik egy katonai konfliktusba,

egy lépést tesz az egyik harcoló fél irányába, vagyis a háború irányába”.

“Aki szankciók révén beavatkozik egy katonai konfliktusba, egy lépést tesz az egyik harcoló fél irányába, vagyis a háború irányába. Szerintünk viszont a béke irányába kell lépéseket tenni”

— írta Magyarország Kormánya Facebook-oldalán.


Az emberek azonban mindezt már nem hagyták szó nélkül, valósággal ellepték Orbán Viktor kormányának oldalát a dühös kommentelők, akik egyszerűen megelégelték, hogy hülyének nézik őket.

Mutatjuk a legjobb hozzászólásokat:forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top