Politika

Hiába a hatalmas hátraarc: Varga Judit úgy tudja, megvédték a magyar érdekeket

nyugatifeny.hu

Neki lehet nem szóltak.

Hétfőn késő este sikerült megegyezniük az uniós tagállamoknak abban, hogy mennyi pénzt vonjanak el Magyarországtól, az Ukrajnának szánt közös hitelről és a globális minimumadóról.

Az Ukrajna megsegítéséül szolgáló közös hitelfelvételt és a globális minimumadót is erősen ellenezte a magyar kormány, azonban tegnap este mégis belementek. Közben Magyarországtól ugyanúgy vonnak el uniós forrást, méghozzá 2800 milliárd forintyni eurót.

Varga Juditot ez azonban cseppet sem érdekli, Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében ugyanis azt írja, hogy kiálltak a magyar érdekek mellett, és teljesítették, amire vállalkoztak. Nem tudjuk, pontosan mire vállalkoztak Vargáék, de eddig arról beszéltek, hogy mindenféle megvonás nélkül érkezik majd a pénz hazánkba, ez pedig nem így van.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top