Politika

Újabb korrupciós botrány a Fidesz körül: egykori képviselőjük letöltendő börtönbüntetést kaphat

Ellenszel.hu

Letöltendő börtönbüntetést kaphat Ódor Ferenc volt fideszes országgyűlési képviselő és társa, mert négy évvel ezelőtt négymillió forint kenőpénzt kértek egy autópálya-építésben közreműködő cégtől, cserébe, hogy megszüntetik az ellenük zajló földhivatali eljárást, írja a 24.hu. Ódor ekkor az Encsi Járási Hivatal vezetője volt, korábban, 1998 és 2014 között a Fidesz parlamenti képviselője.

Ódort 2018 decemberében bilincsben vitték el a hivatal parkolójából, társát, a földhivatal osztályvezetőjét egy étteremből állították elő. A Fővárosi Törvényszék első körben egyenként öt év felfüggesztett börtönre, négymillió forint pénzbüntetésre és három év foglalkozástól való eltiltásra ítélte őket, de az ügyészség súlyosbítást kért. Letöltendő börtönbüntetést, hosszabb foglalkozástól való eltiltást és közügyektől való eltiltást kértek Ódorékra.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top